Handmade paper, book art, and jewellery by Ingrid Fischer

Papiertuin

Op het Suikerunieterrein in Groningen, bij het atelier van Roeks Rariteitenkabinet ben ik dit jaar samen met Maruschka een papiertuin begonnen. Maruschka bood me aan om dit te doen bij haar atelier, wat ik met beide handen heb aangegrepen, omdat ik zelf alleen een klein balkon heb waarop ik niet heel veel bloemen en planten kan laten groeien.

Het idee van onze papiertuin is dat ik de bloemen en planten die we daar gezaaid hebben ga gebruiken om papier van te maken wanneer ze zijn uitgebloeid. Volg hier de ontwikkelingen en de uiteindelijke papieren en papierproducten die er uit voort vloeien!

En hier is het overzicht van 22 mei. Een aantal planten komen behoorlijk goed op. Sommigen hebben het wat zwaar en lijken aangegeten te zijn of komen nog niet helemeasstinidsche kers

Op 27 april was dit de stand van zaken.

Op 18 april hebben we nog wat meer gezaaid en geplant. Ik had thuis wat maïs, zonnebloemen en peultjes voorgezaaid. Deze hebben we in de grond gezet. En verder hebben we wat extra zaadjes gezaaid.

Op 10 april ben ik gaan kijken hoe het er allemaal bijstond. Een beetje te vroeg voor grootse resultaten, maar er groeit toch duidelijk al wat!

Op 6 april zijn we begonnen met het klaarmaken van de tuin en hebben we de eerste zaadjes gezaaid.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish